Geen voetbal op Site Bosveld dit weekend door brand

Door de brand die gisteren woedde op Site Bosveld, zijn we genoodzaakt om alle trainingen en wedstrijden van deze avond en bij uitbreiding het hele weekend af te gelasten! Opgelet, voor ploegen die op verplaatsing spelen, gaan de wedstrijden wel gewoon door!

Gisterenavond omstreeks 19u brak er brand uit in een kleedkamer op de nieuwe site Bosveld. Alhoewel het vuur redelijk snel onder controle was, blijft er nog veel giftige rook hangen in de kleedkamers en gang alsook in de verluchtingsinstallatie.

Omwille van gezondheidsredenen vinden we het onverantwoord om gebruik te maken van de installaties en hopen we op jullie begrip voor deze beslissing.

Author: jan-van-baelen@hotmail.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *