Winterstop + kalenders tweede ronde 2017-2018

De kalenders voor het tweede deel van de competitie werden deze week vrijgegeven. Je kan ze vanaf nu raadplegen op de ploegpagina’s. Hou er wel rekening mee dat er nog wijzigingen zullen volgen. Onze jeugdploegen hervatten de trainingen vanaf maandag 8 januari 2018. Wij wensen jullie allemaal al een sportief en gelukkig nieuwjaar.

Zoals steeds kunnen er in iedere reeks nog ploegen wegvallen of bijkomen. Daarom raden we iedereen aan om steeds voor ieder weekend de aanduidingen na te lezen. Hierin kan je de juiste aanvangsuren alsook de adressen van de velden terugvinden.

Nog makkelijker is het installeren van de BBF applicatie op je smartphone. BBF staat voor Best of Belgian Footballen hiermee kan je jouw team selecteren zodat je steeds in een oogopslag alle nodige informatie kan terugvinden.

Author: jan-van-baelen@hotmail.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *