Tweede ploeg met kansen voor de jeugd vanaf 2018-2019

We zijn verheugd vanaf volgend seizoen een tweede ploeg te kunnen inschrijven in het Belgisch voetbal. De ploeg zal starten in vierde provinciale en zal als doel hebben om onze jeugdspelers de kans te bieden om te proeven van competitievoetbal in de provinciale reeksen. Alle betrokken partijen zijn er dan ook van overtuigd dat zowel de speler als club hier op termijn de vruchten van gaat plukken.

Vanaf het seizoen 2018-2019 zullen jeugdspelers van onze U17 en U21 de kans krijgen om zich te bewijzen in deze tweede ploeg. Het zal een wisselwerking worden tussen enerzijds jeugdspelers en anderzijds de al meer ervaren jongens binnen KCS Machelen. Hoofdbetrachting in dit hele verhaal is een tussenstap bieden aan de spelers om tot in het eerste elftal in tweede provinciale te geraken en wie weet zelfs hoger.

De sportieve lijnen worden uitgezet door T1 Steven Feyaerts, die overkomt van Moorsel. Hij zal hierin worden bijgestaan door T2 Dominique Bonsembiante en sportief coördinator van de bovenbouw, Erwin Van Gindertaelen. Ook de trainers van onze huidige eerste ploeg doen hun duit in het zakje om van dit project een geslaagd en toekomstig succesvol verhaal te maken.

Author: jan-van-baelen@hotmail.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *