Boardingtornooi 10, 11 en 12 mei te Machelen

Langs deze weg willen we jou in naam van M&V Sportevents uitnodigen om deel te nemen aan Balls of Glory op het gloednieuwe complex van KCS Machelen. Het boardingtornooi gaat door op 10, 11 en 12 mei.

Wat is Balls of Glory?

Balls of Glory is een outdoor voetbaltornooi in een uniek en sportief kadervoor de voetballende jeugd in België. Tijdens het tornooi kunnen maar liefst 105 ploegen deelnemen die worden onderverdeeld in verschillende poules op basis van leeftijd (U7 t.e.m. U11) en reeks (regionaal – provinciaal – nationaal).

Dit outdoor tornooi vloeit voort uit de indoor-edities van de Macron Cup, vroeger Jartazi Cup, te Geraardsbergen. Met het outdoor tornooi willen we ook voetbalclubs de mogelijkheid geven om een tornooi te organiseren dat volledig bij hun imago past en waar spelplezier centraal staat.

Wat is ons concept?

Ons voetbalspektakel brengt een sportieve beleving voor zowel de balvirtuozen als de enthousiasteling langs de zijlijn met als doel iedereen te betrekken bij het spel.

Begrensd met boarding

Boardingvoetbal verschilt met voetbal op zo’n manier dat de bal het veld bijna niet kan verlaten en dat zorgt voor technisch en snel voetbal met veel doelpunten tot gevolg.

Author: jan-van-baelen@hotmail.com