Nieuw toegangsbeleid stadion Bosveld

Teneinde meer sociale controle in de gangen te hebben, geen ongenode gasten en geen vandalisme meer toe te laten, zal een nieuw toegangsbeleid worden toegepast voor het voetbalstadion site Bosveld.  Onder wordt uitgelegd langs waar met het stadion kan betreden:
–          De ingang en uitgang voor spelers, supporters en ouders is de grote groene poort naast het voetbalterrein. Langs daar kunnen jullie naar de tribune/cafétaria/kleedkamers.
–          De inkomdeur Bosveld (deur komende vanuit parking) zal enkel open zijn tijdens de openingsuren van de Dienst Vrije Tijd en nav evenementen in één van de zalen.
–          De tussendeur vanuit deze inkomhal naar de kleedkamers zal steeds gesloten zijn (om vandalisme te voorkomen).
–          Deze tussendeur alsook de inkomdeur Bosveld kan wel steeds in de andere richting geopend worden (verplicht als nooduitgang) alsook de inkomdeur Bosveld.
–          Er zal een slot geïnstalleerd worden op de wc’s beneden, deze zijn net zoals de buitendeur enkel open tijdens de openingsuren van de  Dienst Vrije Tijd en tijdens evenementen in één van de zalen.

Author: Mario Vandeput